Homepagina

goedgekeurd Brantano.be goedgekeurd

Website: http://www.brantano.be

Brantano.be is de officiele website van Brantano Schoenen, met meer dan 130 winkels in Belgie de grootste keten voor damesschoenen en herenschoenen. Deze winkels vind je zowel in Vlaanderen als Wallonie, en vaak buiten het stadscentrum. Bovendien is Brantano open op zon-en feestdagen. Brantano heeft een uitgebreid aanbod schoenen voor dames, heren en kinderen, met merken zoals Clarks, Piure, Tamaris, Kickers, Mustang, Kipling, Hush Puppies en veel meer.

Brantano heeft een een website, Brantano.be, waar je tevens kan kiezen uit de collectie. Je kan hier tot 14 dagen later je schoenen retourneren, echter, de kosten voor terug zenden zijn voor jou. Dat is wel een verschil met Zalando.be, waar je je schoenen tot 30 dagen gratis kan laten terugsturen als je een foute aankoop hebt gedaan. Zalando.be is momenteel de grootste online schoenenwinkel in Belgie, maar ook in Europa.

Brantano heeft ook een eigen schoenenlijn en verkoopt in zijn winkels ook een collectie modeartikels, zoals T-shirts, Broeken, Jassen, Shorten etc. Brantano geniet een goede reputatie en is erg herkenbaar aan zijn leuk logo - het blauwe mannetje met de gele schoenen. Ook op het vlak van klantenservice en bereikbaarheid is Brantano echt de top. Brantano gaat terug tot 1962, met de eerste Brantano winkel te Lede in 1980. Sinds 2008 maakt Brantano deel uit van de Macintosch Retail Group uit.

Alternatieven voor Brantano.be:

Zalando.be

nieuws Laatste Nieuws

...meer nieuws


Links

Zalando Schoenen

La Redoute


Damesschoenen

Copyright (C) Apenstaart -- Privacy en Disclaimer -- RSS Feed -- Apenstaart.be op jouw site of blog?