Homepagina

goedgekeurd Torfs.be goedgekeurd

Website: http://www.torfs.be

Torfs.be is de officiele website van Torfs Schoenen, in Belgie veruit de grootste winkelketen voor kwaliteitsschoenen, met merken zoals Timberland, Hugo Boss, Converse, Clarks, Tamaris, River Woods, Tommy Hillfiger en nog veel meer. Bij Torfs vind je schoenen voor dames, heren en kinderen, alsook accessoires zoals handtassen, zolen, verzorgingsproducten voor schoenen etc.

Torfs schoenen heeft in Vlaanderen 66 winkels, dus bijna in elke stad vind je wel een Torfs. Op het internet, is Torfs ook aanwezig, via zijn website Torfs.be, maar kan je ook alternatieven vinden, zoals het bekende Zalando.be, veruit de grootste online schoenenwinkel in Belgie. Zalando.be heeft dan weer het voordeel dat je een hele grote collectie schoenen hebt om uit te kiezen, je kan ook tot 30 dagen later je schoenen kosteloos terugsturen.

Torfs heeft een sterk merkimago, verzorgde winkels en een hele goede service en klantvriendelijkheid. Met het Choez magazine van Torfs, dat je trouwens in de winkel kan gaan halen, heeft Torfs ook een leuke initiatief genomen om up-to-date te blijven. Torfs Schoenen heeft een uitstekende reputatie en biedt zijn klanten een mooie collectie schoenen aan, goede service en een aangename winkelervaring. Ook in 2013 is Torfs de nummer een in de winkelstraten van Belgie.

Alternatieven voor Torfs.be:

Zalando.be

nieuws Laatste Nieuws

...meer nieuws


Links

Zalando Schoenen

La Redoute


Damesschoenen

Copyright (C) Apenstaart -- Privacy en Disclaimer -- RSS Feed -- Apenstaart.be op jouw site of blog?