Homepagina

goedgekeurd Trivago.be goedgekeurd
Trivago.be Hotels

Website van Trivago Hotels: http://www.trivago.be

Trivago.be is de officiele website van Trivago Belgie, waar je hotels kan vergelijken uit een aanbod van 600,000 hotels die Trivago samenstelt uit tal van andere boekingssites zoals Booking.com, Hotels.com etc. Trivago heeft met andere woorden een deal met al deze sites, en verdient een bepaalt percentage of vaste vergoeding per boeking. Op Trivago Belgie (trivago.be) kan je volgens Trivago zelf meer dan 196 hotel sites vergelijken.

Het idee van Trivago Hotels is ontstaan in 2004 en werd uitgewerkt door twee duitsers, wonende in Dusseldorf.In 2005 pas werd een eerste versie van de site live gezet en werd effectief Trivago geboren. In Duitsland en Spanje is Trivago het best bekend en sinds de reclame campagnes op de TV in Belgie, is ook Trivago.be een gekende naam geworden. Intussen heeft Trivago meer dan 100 werknemers en is het hoofdkantoor nog steeds in Dusseldorf.

Trivago.be is de website voor Trivago Belgie en is sinds de introductie enkele jaren terug sterk gegroeid. Trivago Hotels is een vergelijkkingssite voor hotels, wil je echter reizen en last minutes vergelijken, maw hotel+vlucht deals van Neckermann, Thomas Cook, Sunjets etc vergelijken, kan je terecht op Vakantiedeals.be.

Alternatieven voor Trivago.be Hotels:

Vakantiedeals.be

nieuws Laatste Nieuws

...meer nieuws


Links

Last minutes en Hotels vergelijken

Booking.com


Hotels en Last minute reizen

Copyright (C) Apenstaart -- Privacy en Disclaimer -- RSS Feed -- Apenstaart.be op jouw site of blog?