Homepagina

goedgekeurd Zalando.be goedgekeurd

Website: http://www.zalando.be

Zalando.be is de officiele website van Zalando Belgie, waar je ongetwijfeld het grootste online assortiment van schoenen, kledij en lingerie kan vinden. Van luxe merken tot betaalbare mode, Zalando.be heeft het allemaal, steeds op stock en in alle mogelijke maten. Zalando.be was vorig jaar de grootste website voor schoenen en kleding in Belgie! Zalando is voornamelijk gekend van zijn grappige reclame over de Zalando schoenen. De top merken bij Zalando zijn oa Adidas, Esprit, G Star, Essential, Tamaris, Nike, Desigual, Diesel, Levi's, Hilfiger,...

Op Zalando.be vindt je schoenen en kleding voor dames, heren en kinderen, alsook een groot gamma kledij accessoires, beautyproducten en huis-en badkamerlinnen. Ook sportkleding, van alle gekende merken, zoals voor skikleding, hebben ze in aanbod. Kijk regelmatig, want Zalando houdt af en toe promoties en kortingen. Tijdens de solden soms -70% zelfs. Zalando heeft ook een outlet gedeelte, met steeds mooie kortingen doorheen het jaar. Ook in de zomer 2014 zal je steeds Solden en Kortingen vinden voor Zalando.

Zalando.be maakt deel uit van de Zalando groep, die actief is in heel europa met een omzet vorig jaar van meer dan 500 miljoen euro. Zalando scoort uitstekend op het vlak van betrouwbaarheid, kwaliteit van de site Zalando.be, alsook met de grootte van het assortiment. Bovendien is bij Zalando Belgie alle verzendingen gratis en heb je 30 dagen bedenktijd, om eventueel foute aankopen gratis terug te zenden. Vergeet niet dat ook bij Zalando op=op! Bekijk nu de solden op Zalando!

Alternatieven voor Zalando.be Webshop:

La RedouteLuxe


nieuws Laatste Nieuws

...meer nieuws


Links

Zalando.be

La Redoute


01. Banner mid-season sale 300x250 131014-261014

Copyright (C) Apenstaart -- Privacy en Disclaimer -- RSS Feed -- Apenstaart.be op jouw site of blog?